Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Mέλος της NWFANWFA (National Wood Flooring Association) είναι αναμφίβολα η πλέον σημαντική παγκόσμια οργάνωση του είδους της στα ξύλινα πατώματα. Με έδρα τις Η.Π.Α. ξεκίνησε το 1985 από μία ομάδα επαγγελματιών που ήθελαν να αναπτύξουν αυτή την αγορά.

Το κύριο αντικείμενο αυτής της οργάνωσης είναι να προάγει τη ζήτηση για ξύλινα πατώματα χρησιμοποιώντας μέσα επικοινωνίας όπως ειδικά περιοδικά, εφημερίδες και διαφημιστικά στην τηλεόραση, μεταφέροντας το μήνυμα ότι το ξύλο είναι η καλύτερη επιλογή για το πάτωμα.

Κάθε χρόνο γίνονται σεμινάρια για να αναπτύξουμε ή να βελτιώσουμε το ειδικευμένο προσωπικό μας σε θέματα όπως προβλήματα με την τοποθέτηση, τρίψιμο, τελειώματα και συντήρηση καθώς επίσης και σε θέματα όπως ποιες είναι οι καλύτερες τεχνικές πωλήσεων για ξύλινα δάπεδα.

Κατά καιρούς λαμβάνουμε ενημερωτικά φυλλάδια και εγχειρίδια με ενημέρωση πάνω σε τεχνικές βασισμένες σε πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί απ' όλο τον κόσμο, ένα αξιόλογο εργαλείο για να αναπτύξουμε την τεχνογνωσία μας, που όπως αποδεικνύει η εμπειρία ποτέ δεν είναι τόσο μεγάλη.

Ετήσια συνέδρια οργανώνονται σε διαφορετικές περιοχές όπου έχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας, να ανταλλάξουμε πληροφορίες και να βρούμε νέους συνεργάτες.

Είμαστε υπερήφανοι που γίναμε επίσημο μέλος μιας τόσο σημαντικής οργάνωσης το 1998 και πιστεύουμε ότι θα μας αποδώσει πολλά πλεονεκτήματα. 

Αυτό σίγουρα θα είναι ένα επιπλέον όφελος για τους πελάτες μας
 

Support Question
* Name:
* Email:
Telephone:
* Question:
Submit Question